Knez se vrača v matični klub

Poleg Gaberška, Cokana in Rakite je štiriletno pogodbo z rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško sklenil tudi dvajsetletni Domen Knez. 


Domen Knez je otrok celjskega kluba, ki trenutno izkušnje nabira pri rokometnem klubu Maribor, kjer igra za člansko ekipo v državnem prvenstvu ter Pokalu Slovenije. Domen igra na poziciji levega zunanjega in se bo v Celje vrnil z naslednjo sezono ter ostal vsaj do leta 2026. 

 

Domen Knez o sklenitvi pogodbe:Zelo sem vesel, da se vračam nazaj v svoj matični klub, potem ko to sezono v Mariboru nabiram izkušnje. Verjamem, da bom s svojim trdim delom in vztrajnostjo pomagal ekipi uresničiti vse cilje, ki jih bo imela. Veliko ali pa večino igralcev že poznam, tako, da pričakujem, da ne bo težav s prilagajanjem in da bom lahko še napredoval ter  izpolnil vsa svoja, kot tudi pričakovanja trenerja ter kluba in navijačev.”

Alem Toskić, trener o podaljšanju sodelovanja:Vesel sem, da se Domen Knez vrača. Gre še za enega mladega igralca Celja, ki je perspektiva tega kluba. Ima potencial zato, na njem pa je, da sedaj pokaže, da si zaupanje zasluži. Ima še veliko prostora za napredek in skupaj se bomo potrudili, da ga bomo aktivirali.”

 

FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Komentarji