Ribnica in Izola iščeta vrnitev na zmagovito pot

V soboto ob 19. uri si bosta nasproti stala RD Butan Plin Izola in RD Riko Ribnica. Izola, ki bo v vlogi domačina si bo želela priigrati nove točke, potem ko je izgubila na zadnjih treh tekmah. Tudi Ribničani igrajo daleč od svojih želja, saj so izgubili na dveh zaporednih derbijih, najprej proti in Celju in nato proti Kopru. 


Za Izolane bo to prva tekma po mesecu dni, trener Fredi Radojković pa se zaveda kakovosti Ribnice: “Po enem mesecu nas ponovno čaka prvenstvena tekma. V tem času nam ni bilo enostavno, a tako je bilo tudi ostalim ekipam. V soboto bomo igrali proti Riko Ribnici, ki je kakovostna ekipa in se bori za vrh lestvice Lige NLB. Mi bomo poskušali dati vse od sebe in se več ter poskušali zmagati.”

Trener Ribnice, Damjan Škraper je bil v svoji izjavi precej krajši, a je svoje cilj jasno predstavil: “Po enem mesecu nas ponovno čaka prvenstvena tekma. V tem času nam ni bilo enostavno, a tako je bilo tudi ostalim ekipam. V soboto bomo igrali proti Riko Ribnici, ki je kakovostna ekipa in se bori za vrh lestvice Lige NLB. Mi bomo poskušali dati vse od sebe in se več ter poskušali zmagati.”

FOTO: RD BUTAN PLIN IZOLA

Komentarji