Urban Starc: “Mislim, da nas je ekipa iz Škofje Loke spustila na realna tla”

Pred rokometaši je 18. krog Lige NLB. Rokometaši Dobove bodo v svoji dvorani gostili ekipo Velenja. Dobova, ki trenutno zaseda 8. mesto je trenutno pri desetih točkah. Prav od osme Dobove pa do dvanajste Ljubljane so ekipe v dveh točkah, še dodatni dve zaostajata Izola in Krka, tako da bo boj za obstanek še izjemno hud. Velenjčani pa po bodo po presenetljive remiju proti Loki iskala nov zmagovalni ritem.


Damjan Radanovič, trener Dobove:
“Za Celjem Pivovarno Laško nas čaka nov zahteven tekmec. Na nek način so te tekme za nas v tem trenutku dobrodošle, saj je vsaka naša napaka kaznovana in je to dober pokazatelj naše pripravljenosti. V obeh smereh imamo težave predvsem z osredotočenostjo in fokusom na izpolnjevanje nalog v danem trenutku. Proti Celjanom smo dobro odigrali prvih 20 minut in v kolikor bomo sposobni obdržati to raven igre skozi večino časa tekme, smo lahko blizu Velenjčanom.”

Urban Starc, rokometaš Gorenja Velenja:
“V ekipi je bilo vzdušje po prespani noči ponovno pozitivno. Mislim, da nas je ekipa iz Škofje Loke spustila na realna tla in s tem pokazala, da moramo v vsako tekmo vstopiti maksimalno. V četrtek smo na treningu že opravili videoanalizo igre Dobove in pričakujemo težko gostovanje. Tja odhajamo s ciljem, da domov prinesemo dve točki.”

FOTO: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji