Krimovke želijo ponoviti prvi polčas proti Vipersu

Rokometašice Krima Mercatorja se podajajo v Rusijo, kjer jih v nedeljo, 14. novembra čaka obračun Lige prvakinj proti CSKAju.


Ekipi sta se srečali v lanski sezoni v osmini finala, kjer so bile zaradi boljšega seštevka točk boljše Rusinje. Gostiteljice so se pred začetkom letošnje sezone okrepile s Slovenko Ano Gros, v ekipi pa imajo tudi številne ruske reprezentantke.

Na novinarski konferenci je trenerka Krima, Nataša Derepasko povedala: “Na vseh pozicijah imajo kvalitetne igralke, pomembno bo predvsem, da zaustavimo njihovo zadnjo linijo. Moramo biti borbene v obrambi, igrati na dolge napade ali skušati preko protinapadov doseči lahke zadetke.” Pretekli teden so Krimovke izkoristile za fizično pripravo, po tekmi državnega prvenstva pa so pilile taktiko.

“Želele bi ponoviti prvi polčas proti Vipersu,” so želje igralk in Allison Pineau. “Z dinamično igro in borbenostjo bomo skušale osvojiti nove točke. Čaka nas težko gostovanje, a osredotočene smo nase in na svojo igro. Verjamemo vase, v to, da se bo rezultat slej kot prej obrnil tudi nam v prid.”

Komentarji