2.DRL: Velika Nedelja in Kozina do prepričljive zmage, Ajdovščina le za las

V 2. državni rokometni ligi smo minuli vikend spremljali tri tekme.


RK VELIKA NEDELJA : RK DRAVA PTUJ 25:18 (11:11)

(Niedorfer (1), Kosi 6, Toplak 5; Vasić Kranjc 6, Pogelšek 4)

Vikend sta že v četrtek odprla Velika Nedelja in Ptuj. Velika Nedelja je na domačem terenu gostila ekipo Ptuja in dve točki uspešno obdržala doma. V začetku tekme sta bili ekipi zelo blizu. Velika Nedelja je v prvem polčasu uspela priti le do gola prednosti, saj so jim Ptujčani dihali za ovratnik. Polčas se je končal z rezultatom 11:11. Varovanci Uroša Krstića so v 42. minuti uspeli povečati prednost in jo ohranjati vse do konca. Tekma se je končala z rezultatom 25:18. 

Vikend se je nadaljeval v soboto, sta se ob 20. uri pomerila RK Kronos in RK Ajdovščina ter RK Arcont Radgona in RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina. 

RK KRONOS : RK AJDOVŠČINA 35:36 (18:18)

(Jakac 9, Kovačevič 8; Mičovič 7, Masilo, Furlan 6)

Zelo borbena in izenačena tekma je bila v Logatcu, kjer je Kronos gostil Ajdovščino. Polčas se je prav tako kot na četrtkovi tekmi končal izenačeno (18:18). Skozi tekmo je bilo zelo napeto in izenačena, bilo je veliko izključitev ter rdeč karton za Ajdovščino v 46. minuti. Nobena od ekip ni popustila in tekma se je zaključila z rezultatom 35:36 za Ajdovščino. 

RK ARCONT RADGONA : RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE-KOZINA 26:36 (14:18)

(Šijanec 8, Bratkovič 6; Ganz 9, Poles 7)

Tudi na sobotni drugi tekmi je bilo kar napeto. Bili smo priča veliko izključitvam ter dvema rdečima kartonoma že v prvem polčasu. Polčas se je končal z rezultatom 14:18. Nadaljevanje tekme je šlo v korit Kozine, ki je tekmo zaključila z rezultatom 26:36 in tako vknjižila 8 zmago. 

 

TRENUTNA LESTVICA:

FOTO: RK POMURJE

Komentarji