4. krog 2. DRL: Danes na sporedu tri tekme

Danes bodo dejavni tudi klubi v 2. DRL. Minuli vikend so se po dolgem premoru znova odigrale tekme omenjene lige. Danes se s 4. krogom nadaljuje tekmovanje v 2. DRL, ko bodo na sporedu tri tekme.


Četrti krog 2. DRL bosta otvorila Ajdovščina in Kronos. Kronos se bo po porazu proti Veliki Nedelji odpravil na novo gostovanje na zahod Slovenije. Ajdovščina je v 3. krogu prav tako zabeležila poraz v Gorišnici, na tekmi proti ekipi iz Logatca pa bo zagotovo iskala zmago.

Ob 19. uri sledi dvoboj med Radgono in Hrpeljam. Za Primorce bo to prva tekma po dolgem času, saj so zaradi neparnega števila ekip v ligi prejšnji krog izpustili. Obeta se dvoboj 3. in 5. uvrščenih ekip, ki ga bo gostila Radgona.

Današnje dogajanje v 2. DRL bosta s sosedskim derbijem sklenila Ptuj in Gorišnica. Ptuj je v minulem krogu z minimalno razliko klonil proti Cerkljam, danes pa bo ob 19. uri iskal zmago na derbiju proti Gorišnici. Gorišnica le z eno odigrano tekmo zaseda 4. mesto na lestvici, Ptujčani pa s tremi zasedajo nizko 8. mesto.

Zadnja tekma četrtega kroga bo odigrana prihodnji teden, ko se bosta pomerila Velika Nedelja in Kočevje.

2. DRL MOŠKI, 4. KROG

Petek, 30. april ob 18:00
RK AJDOVŠČINA – RK KRONOS

Ob 19:00
RK ARCONT RADGONA – RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE – KOZINA

RK DRAVA PTUJ – RD MOŠKANJCI – GORIŠNICA

Četrtek, 6. april, ob 20:00
RK VELIKA NEDELJA – RK KOČEVJE

Komentarji