Adžić ostal brez poškodovane Ane Gros

Slovenska ženska rokometna izbrana vrsta se ta teden mudi na zadnjem pripravljalnem tednu pred začetkom sklepnih priprav za EP. V tem zadnjem pripravljalnem tednu, jih v Celju in dvorani Stožice, čakata še dve pripravljalni tekmi z reprezentanco Madžarske. 


Prva pripravljalna tekma z reprezentanco Madžarske je na sporedu že danes ob 19. uri v dvorani Zlatorog. Na današnji prvi tekmi selektor Dragan Adžić žal ne bo mogel računati na kapetanko Ano Gros, ki je začutila bolečino v zadnji stegenski mišici. Pod vprašajem, pa je tudi vratarka Maja Vojnovič, ki si je lažje poškodovala gleženj.

“Iz preteklih akcij že imamo izkušnje, da ne moremo računati na vse najboljše rokometašice, a če gledamo s pozitivne plati, je dobro, da se je to zgodilo sedaj in ne čez mesec dni. Ekipa je v Ljubljano prispela dobro pripravljena in izredno motivirana. Rokometašice, ki so imele naporno pot na priprave, smo uspeli tudi odpočiti. Verjamem, da lahko tudi brez Ane Gros tekmi z Madžarkami odigramo na visoki ravni,” je pred današnjo tekmo povedal selektor Dragan Adžić.

 

Komentarji