Adžić predstavil prvi seznam reprezentantk

Na današnji novinarski konferenci se je predstavil novopečeni selektor ženske članske reprezentance Slovenije Dragan Adžić. Črnogorec je na srečanju z mediji predstavil tudi svoj prvi seznam igralk, ki so vabljene na priprave v naslednjem tednu.


Seznam reprezentantk za aprilsko akcijo:

V reprezentanci je tudi nekaj novih imen. Adžić je na novinarski konfernci predstavil tudi svojo vizijo, ki bo temeljila na vpeljevanju mladih igralk v člansko reprezentanco. Začetek njegove vizije je viden tudi na reprezentančnem spisku za aprilsko akcijo, kjer bodo prisotne nekatere mlaše novinke. Reprezentanci se je pridružila mlada vratarka Karin Kuralt, ki je nase opozorila z odličnimi predstavami v dresu Krke.

Tu je tudi Manca Kogovšek, ki odlično igra v dresu Litije, kjer je v 1. ligi na 20  tekmah dosegla 110 golov. Novi obraz je Adžić predstavil tudi na položaju leve zunanje, kjer bo na pripravah tudi igralka Mlinotesta Nina Kovšca.

Vlogo pomočnika selektorja bo opravljal trener kadetske reprezentance Slovenije Gašper Kovač, Grega Karpan bo opravljal vlogo trenerja vratark, za fizično pripravo igralk bosta skrbela Marko Mrak ter Gregor Sobočan.

Na konferenci pa ni šlo mimo vprašanja o povratku nekaterih “nekdanjih reprezentantk”. Dragan Adžić je omenjal povratek imen kot so Tamara Mavsar, Polona Barič, Neli Irman in Alja Koren (Varagić). Selektor nobeni izmed omenjenih igralk ne zapira vrata reprezentance, prav nasprotno, omenja da je povratek omenjenih igralk dobrodošel.

 

Komentarji