Adžić: “Želimo si, da na pripravah dvignemo fizično pripravljenost rokometašic”

Rokometašice Krima Marcatorja se na sezono, ki prihaja pripravljajo v Kranjski Gori. V dvorani Vitranc se bodo pripravljale vse do 24. julija. 


“To je bil zagotovo najboljši teambuilding v moji trenerski karieri. Na eni strani bi pohvalil odlično vodenje in izvedbo, na drugi pa rokometašice, ki so zavzeto sodelovale. Ekipa se je še bolj povezala, kar je pred nadaljevanjem priprav izjemno pomembno. Naš cilj je bil torej dosežen,” je po koncu teambuildinga v Tolminu dejal trener Dragan Adžić. 

Po petkovem teambuildingu so se tigrice odpravile v Kranjsko Goro, kjer so dan kasneje, v dvorani Vitranc že opravile dva treninga. Trenerski štab Krima Mercatorja se v tej začetni fazi osredotoča predvsem na dvig telesne pripravljenosti igralk. 

Dragan Adžić, o nadaljevanju priprav: “Delo v rokometu je kompleksno. Želimo si, da na pripravah dvignemo fizično pripravljenost rokometašic, kar je morda v tem trenutku najpomembneje. Tekme se hitro približujejo, tekmice pa bodo zahtevne. V naslednjih dneh bomo delali tudi na uigravanju in taktičnih zamislih. Kljub nekaj novinkam si želimo ustvariti homogeno ekipo s skupnimi cilji, ki bo naredila vse, da jih doseže.”

 

FOTO: RK KRIM MERCATOR

Komentarji