Alem Toskić: “Čaka nas izjemno naporna in težka sezona”

Celjani so se včeraj prvič zbrali v dvorani Golovec, kjer so začeli priprave na sezono 2022/23. V letošnji sezoni jih čaka nastop v kar štirih različnih tekmovanjih. 


Začetek sezone bodo Celjani odprli z večnim derbijem proti ekipi Rokometnega kluba Gorenje Velenje v Superpokalu, ki bo na sporedu 3. 9. 2022. Prva tekma državnega prvenstva bo na sporedu manj kot teden dni kasneje proti Moškemu rokometnemu klubu Krka in 14. ali 15. septembra je na vrsti prva tekma Lige prvakov proti danskemu Aalborgu. 

Pred vsemi pomembnimi tekmami, pa bodo Celjani odigrali še pripravljalne tekme. Prva pripravljalna tekma jih čaka 9. avgusta in nato se bodo udeležili še dveh mednarodnih turnirjev. 

“Čaka nas izjemno naporna in težka sezona, Celje je ponovno v Ligi prvakov in vsi skupaj se zavedamo, kaj to pomeni za tako mlado ekipo. V Ligi prvakov se na nobeni tekmi ne bomo predali, vseeno pa je naša prioriteta državno prvenstvo. Priprave bodo potekale prvi mesec v Celju, prvo pripravljalno tekmo bomo odigrali 9. avgusta proti Constanzi, 15. avgusta gremo na izredno močan turnir v Strugo, od tam še na turnir v Doboj, potem pa se začenjamo pripravljati na Superpokal Slovenije, ki nas čaka v začetku septembra,” je včeraj na prvem treningu povedal Alem Toskić

 

IZJAVA IN FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 

 

Komentarji