Ali se v Ljubljani rojeva bodoči reprezentant?

V 8. krogu NLB lige je svoj debi za MRK Ljubljana dočakal Lun Ključanin. Na tekmi proti Celju Pivovarni Laško je dosegel tudi svoja prva gola. 16-letnik spada med ene izmed najmlajših igralcev, ki so zadeli gol v Ligi NLB.


Kako je svoj 1. gol v prvi ligi doseči proti Celju?
“Vsekakor sem vesel svojega prvenca v prvi ligi, še posebaj zato, ker mi je to uspelo ravno proti Celju, ki velja za velikana slovenskega rokometa. Ne dobi vsak rokometaš priložnosti zaigrati v prvi ligi in vem, da je to privilegij in sem na to ponosen.”

Kakšni so občutki, ko ti je trener Čotar rekel, da stopiš na igrišče?
“Hvaležen sem mu za ponujeno priložnost, ki sem jo uspešno izkoristil. Sprva sem bil seveda malo nervozen, ko mi je rekel, da bom stopil na igrišče. A sem vedel da verjame vame, prav tako kot soigralci, družina in cel klub, ki stoji za mano. Ob danemu trenutku pa sem se enostavno prepustil igri in umirjeno pristopil do črte, izza katere sem uspešno izvedel sedemmetrovko. Po zadetem golu pa sem bil navdušen, saj so se leta trdega dela obrestovala. Ob zaključku tekme sem prejel čestitke s strani soigralcev in trenerja ter družine in prijateljev.”

Foto: MRK Ljubljana

Komentarji