Ali vranješ razmišlja o odstopu? Njegov odgovor je jasen

Slovenski selektor Ljubomir Vranješ je po novem razočaranju v Berlinu znova tarča kritikov. Po neuspehu na SP v Egiptu je slovenska reprezentanca pod vodstvom Šveda doživela nov neuspeh. Na kvalifikacijskem turnirju za OI v Berlinu Slovenci niso izpolnili pričakovanj in ostali brez olimpijskih sanj v Tokiu.


Po zadnji tekmi v Berlinu in porazu s Švedsko je izjavo podal prav Vranješ, v njej pa je govoril tudi o morebitnem odstopu s selektorskega stolčka Slovenije:

“O tem sploh ne bi. Pred letom dni smo začeli neko pot. Vse skupaj sem imel tri tedne treningov z ekipo. Še vedno nisem dal svojega pečata ekipi, zato mislim, da bi bila odlična priložnost, da se poleti pred olimpijskimi igrami dobimo za vsaj tri tedne, da nekaj naredimo. Sprejeti moramo neko odločitev za prihodnost in sprejel jo bom. Ampak ne zdaj, takoj po razočaranju. Upam, da bomo našli pot do naslednjega evropskega prvenstva. Do naslednjih tekem aprila moramo sprejeti odločitev, pa kateri poti bomo šli. Vidim pa, da imamo prihodnost,” je dejal Vranješ.

Komentarji