Alja Vrček je nova okrepitev novomeške Krke

V ženskem Rokometnem klubu Krka iz Novega mesta so za sezono 2022/23 predstavili prvo okrepitev. V klub se ponovno vrača Alja Vrček. 


29- letna Alja Vrček je skoraj celotno kariero preživela v domačem klubu Z’dežele iz Celja. Alja se po krajši odsotnosti iz rokometnih igrišč ponovno vrača in bo na poziciji krožnega napadalca okrepila novomeško Krko. 

Avgusta smo pričeli priprave na novo sezono. Smo mlada in ambiciozna ekipa, ki si bo na vsaki tekmi želela pokazati svoj maksimum. Pridno treniramo in smo dobro motivirane, zato sezono pričakujemo optimistično razpoložene. Verjamem, da je pred nami dobra sezona. Cilj je, da se uvrstimo med štiri najboljše ekipe in da pokažemo hitro ter kakovostno igro. Z mojim prihodom nazaj v klub želim pomagati predvsem z borbenostjo v obrambi in napadu, hkrati pa si želim preneseti še več pozitivne energije tako na igrišče kot tudi v garderobo. Upam, da bomo sezono odigrali brez zapletov in poškodb, predvsem pa si želim upravičiti zaupanje vodstva kluba in strokovnega štaba,” je pred začetkom sezone povedala Alja Vrček. 

 

FOTO: ŽRK KRKA NOVO MESTO

Komentarji