Amra Pandžić: “Sami moramo pripeljati do konca to, kar je v naših rokah”

Pred reprezentantkami Slovenije je še zadnji obračun drugega dela tekmovanja. Upanja po uvrstitvi v polfinale še ostajajo, a to ni več odvisno le od slovenskih deklet. Več o možnih scenarijih, ki našo izbrano vrsto peljejo v polfinale si lahko preberete TUKAJ! Madžarska je še edina reprezentanca v Skupini I brez osvojene točke v drugem delu. A to ne pomeni, da je pred izbrano vrsto Slovenije lahka naloga.


Amra Pandžić, vratarka Slovenije:
“Res vse ni več odvisno od nas samih. Sami moramo pripeljati do konca to, kar je v naših rokah. Madžarke smo spoznale septembra. So dobra reprezentanca, dobro igrajo in ne izgubljajo veliko žog. Borbeno se bomo morale spopasti z njimi od prve do zadnje minute. Osredotočene bomo morale biti v napadu, se hitro vračati in boriti v obrambi.”

Nina Zulić, reprezentantka Slovenije:
“Prepričana sem v zmago. Tega nam Madžarska ne more vzeti, še posebej ne pred našimi navijači ter ob naši energiji, moči, želji in borbi,” je prepričana 26-letna rokometašica, ki dodaja: “Ne bomo podcenjevale Madžark. Z njimi smo igrale pred začetkom priprav na prvenstvo. Ena tekma je bila izenačena, drugo smo tesno dobile. Gre za kakovostno reprezentanco, četudi v skupini še nima točk.”

FOTO: RZS

Komentarji