Andrej Dolenc: “To je tekma na kateri nimamo kaj zgubiti”

Rokometaši RD Riko Ribnica, ki v letošnji sezono še ne poznajo poraza bodo nocoj ob 19:00, pred svojimi navijači gostili ekipo RD Urbanscape Loka. A tudi Loka je v sezono vstopila odlično in ima po štirih odigranih tekmah na svojem računu tri zmage in en poraz. Tako si lahko nadejamo izjemno napete in izenačene tekme. 


Robert Beguš, trener RD Riko Ribnica
“Škofjeločani imajo zelo kakovostno ekipo, ki je ostala praktično nespremenjena. Čaka nas zahtevna tekma. Glede na to, da smo še brez poraza, pričakujem, da bodo gledalci to znali nagraditi s svojim obiskom. Verjamem, da nam bo z bučno podporo s tribun uspelo premagati zelo dobrega tekmeca.”

Andrej Dolenc, rokometaš RD Urbanscape Loka:
“V soboto nas čaka zahtevno gostovanje v Ribnici. Na tekmo se odpravljamo neobremenjeni, saj je to tekma, na kateri nimamo kaj zgubiti, lahko samo veliko pridobimo. Priprave na tekmeca potekajo odlično in mislim, da je motivacija za zmago še toliko večja, saj nam bo tokrat nasproti stal naš bivši trener, Robert Beguš. Po našem porazu na Šilčevem memorialu proti ekipi Rika Ribnice imamo še dodatni zagon, da se v soboto oddolžimo in pokažemo boljšo igro ter se z novima dvema točkama vrnemo nazaj v Škofjo Loko. Naj zmaga boljši!”

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji