Anže Dobovičnik podaljšal s Trimom do leta 2022

V času, ko ne moremo spremljati tekem najboljših slovenskih klub, to še ne pomeni, da v klubih niso aktivni na ostalih področjih. Tako so pri RK Trimo Trebnje podaljšali pogodbo z Anžetom Dobovičnikom. Dobovičnik je zvestobo klubu iz Trebnjega obljubil do leta 2022. 


Anže Dobovičnik je svojo rokometno kariero začel pri Celju, kjer se je kalil v mlajših selekcijah in že takrat kazal velik potencial.  Velikokrat se je znašel tudi na spisku za reprezentanco v mlajših kategorijah. Prisostvoval je tudi pri naslov evropskega prvaka fantov do 20 let na domačem parketu v Celju.

Dobovičnik se je v Trimo preselil prav po tem prvenstvu. Za Trebanjce je v lanski sezoni na 31 tekmah dosegel 85 golov. V letošnji sezoni mu kaže še bolje, saj je na dosedanjih 22 tekmah dosegel 80 zadetkov.

Anže Dobovičnik, igralec RK Trimo Trebnje:
Najprej se prav lepo zahvaljujem vodstvu RK Trimo Trebnje za ponujeno priložnost in zaupanje za naslednji dve sezoni. Kljub velikim spremembam igralskega kadra pred letošnjo sezono in prihodom novega trenerja, ko smo se morali prilagoditi načinu dela, se spoznati kot ekipa, smo dosegli velik napredek, kar nenazadnje dokazuje tudi naš položaj na lestvici. Osebno sem v teh dveh sezonah, ko branim barve Trima, zelo zadovoljen, saj smo s klubom naredili velik korak naprej, sam osebno pa sem izredno napredoval, ker imam za razvoj in napredek odlične pogoje in zaupanje trenerja ter strokovnega štaba.

Toni Janc, predsednik RK Trimo Trebnje:
“Zame osebno je podaljšanje pogodbe z Anžetom Dobovičnikom priznanje za dobro delo vseh nas, ki smo vpeti v razvoj kluba. Dokaz, kaj vse smo letos z dobrim delom že dosegli in kaj vse lahko postorimo še vnaprej. Ko pogledam razvoj in sodelovanje različnih ravni kluba, menim, da lahko z Anžetovim prispevkom rokometni klub Trimo Trebnje le še zraste. 

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji