Beguš: “Pred prekinitvijo prvenstva smo bili v odličnem nizu”

V soboto ob 18. uri se bosta v Škofji Loki soočila dva nasprotnika, ki se iz “korona” premora vračata s precej različnimi vtisi. Škofjeločani so prav gotovo željni nadaljevanja prvenstva, saj so bili pred prekinitvijo tekmovanja v odlični formi. Zmago so nanizali kar na petih zaporednih tekmah in si precej popravili izhodišče na prvenstveni lestvici, kjer so sedaj 8. Prav nasprotno pa je v taboru Slovenj Gradca, ki z 21 točkami sicer eno mesto pred Loko, a je na zadnjih petih tekmah zmagal zgolj enkrat.


Trener Slovenjgradčanov je bil v svoji napovedi kratek. “V Škofji Loki pričakujemo težko tekmo, na kateri želimo odigrati strpno in odgovorno vseh 60 minut,” je povedal Sebastjan Sovič.

Nekaj več besed medijem je pred obračunom namenil Robert Beguš, ki vodi Škofjo Loko: “Pred prekinitvijo prvenstva smo bili v odličnem nizu, zmago smo slavili na petih zaporednih tekmah. Priprave za dvoboj s Slovenj Gradcem so bile posebne, ker 11 dni nismo trenirali. Kljub temu verjamem, da se bomo na tekmo dobro pripravili.”

Foto: RD Urbanspace Loka

Komentarji