Bo Didier Dinart zamenjal Borisa Denića?

Nekdanji vrhunski rokometaš in tudi trener Francije Didier Dinart se trenutno nahaja v Savdski Arabiji, kjer se spogleduje z mestom trenerja članske reprezentance. Dinart naj bi v Savdsko Arabijo dopotoval že 16. avgusta, a zaenkrat še ni informacij o uradnem dogovoru.


Zaenkrat so vse le špekulacije, s strani Dinarta še ni bilo nobene potrditve. Na twitterju rokometne reprezentance Savdske Arabije pa so sicer objavili sliko Dinarta, ki je pristal na letališču in sprožili veliko ugibanj. Trenutni trener Savdske Arabije je sicer nekdanji selektor Slovenske reprezentance Boris Denić. Didier Dinart je nazadnje treniral Francosko reprezentanco in z njo leta 2017 postal tudi svetovni prvak na domačem parketu.

Pred trenersko kariero je bil Dinart izjemno uspešen tudi kot igralec, saj je s Francijo osvojil vse mogoče naslove, ki so bili na voljo. Za Francijo je odigral kar 379 tekem. Na klubskem nivoju je 5 krat postal prvak Španije, 6 krat je slavil v Franciji in se trikrat na najvišjo stopničko povzpel v ligi prvakov.

FOTO: Handball World

Komentarji