Bomba iz Katalonije: Barco zapušča eden največjih zvezdnikov?

Islandski superzvezdnik Aron Palmarsson, ki je trenutno član Barce, je na poti k novemu super projektu danskega rokometa – Aalborgu.


Minuli vikend so v javnost odjeknile govorice o velikem prestopu. Islandski zvezdnik Aron Palmarsson bi naj ob koncu letošnje sezone zapustil slovito Barcelono in se pridružil danskemu Aalborgu.

Palmarsson je svojo mednarodno kariero začel v THW Kielu, kjer je v letih 2010 in 2012 osvojil EHF Ligo prvakov. 30-letni bombander je od sezone 2009/2010 nastopal za nemški Kiel, nato pa je v sezoni 2015/2016 z visokimi cilji okrepil madžarski Veszprem. Po dveh neuspešnih sezonah v dresu Veszprema je leta 2017 prestopil v Barco z visokimi cilji po vnovični osvojitvi Lige prvakov. Po štirih sezonah v dresu najuspešnejšega kluba v Evropi Palmarsson ni osvojil tako željene lovorike Lige prvakov, kljub rednemu uvrščanju na finalni turnir najboljše štirice.

Po poročanju številnih medijev se tako Palmarsson v naslednji sezoni utegne pridružiti danskemu velikanu Aalborgu, ki sestavlja galaktično ekipo. Danskemu klubu se leta 2022 pridružuje Mikkel Hansen, Palmarsson pa bi naj z Danci podpisal 3-letno pogodbo.

FOTO: Barca Handbol FB

Komentarji