Borac udaril po Vujoviću: “Je velika in draga brca v temo”

Črnogorski trenerski maček Veselin Vujović v zadnjih sezonah stalno menja klube. Za nekdanjim selektorjem slovenske rokometne reprezentance je znova sezona za pozabo. Po vlogi glavnega trenerja v Kopru, Železničarju in Zagrebu se nič dobrega ne obeta tudi v banjaluškem Borcu, kjer Vujović, kot kaže bosanski klub ne bo popeljal do naslova državnega prvaka BiH.


Borac se je v EHF Evropskem pokalu srečal tudi z velenjskim Gorenjem, kjer so ose suvereno izločile bosanski klub. Vujović se po letošnji sezoni poslavlja iz Borca, pridružil se bo makedonskemu Vardarju iz Skopja.

V klubu Borac m:tel so za glavnega krivca za slabo sezono označili prav Vujovića: “Razočaran sem nad Vujovićem, izkazalo se je, da je velika in draga brca v temo. Sedaj spoznavamo, da smo naredili napako, ko smo ga pripeljali. Prepričan sem, da niti en klub v regiji nima tako urejene situacije kot mi, ko govorimo o pogojih in plačah. Rezultat pa je povsem izostal,” je delo Vujovića komentiral podpredsednik kluba Marinko Umičević, ki je komentiral tudi Vujovićev odhod v Vardar po koncu letošnje sezone: “Tudi na ta način je pokazal, da nas ne spoštuje, saj je izpadlo, kot da smo zanj samo vmesna postaja.”

Nezadovoljstvo nad Vujovićem je izrazil tudi predsednik Borca Saša Kondić: “Niti v enem trenutku se nismo vmešavali v športni del. Spoštovali smo želje strokovnega štaba, izplačali vse plače, tudi iz prejšnje, prekinjene sezone. Izkazalo se je, da to ni bilo dovolj. Niti trener niti igralci niso upravičili tega, kar redno prejemajo na svoje račune;” je povedal Kondić.

FOTO: RK Borac m:tel Facebook

Komentarji