Božič: “Stoparjeva poškodba nase je le še bolj motivirala”

V sredo je bila na Obali na sporedu prva izmed dveh zaostalih tekem 5. kroga Lige NLB. Na njej so se rokometaši Butana plina Izole razveselili druge zmage v sezoni, potem ko so bili s 27:22 boljši od škofjeloškega Urbanscapa.


Izolani so na zaostali tekmi 5. kroga prišli do druge zmage v sezoni na deseti tekmi in se vsaj začasno nekoliko odlepili od dna lestvice. Zdaj so 11., s petimi osvojenimi točkami, torej mesto pred sredinimi tekmeci, ki so izgubili šesto tekmo v sezoni. Odigrali pa so dve tekmi manj od današnjih gostiteljev.

Peter Božič, igralec Butan plin Izole:
“Super je, da smo uspeli zadržati doma dve točki, to nam je bilo zelo važno. Fantom moram čestitati za borbenost od začetka do konca. Borili so se kot levi. Na koncu se je zgodlia Stopar jeva poškodba, katera nas je le še bolj motivirala.”

Robert Beguš, trener Urbanscapa Loke:
“V prvem polčasu smo odigrali medlo v obrambi, tako da se je Butan plin Izola odlepila. To smo v drugem polčasu popravili in rezultat izenačili na 19:19. Žal smo nato naredili par neumnih napak. Ko je Izola povedla za tri gole je bila tekma odločena.”

Rokometaše iz Izole v soboto čaka primorski derbi s Koprom, Škofjeločani pa doma gostijo Ormožane.

FOTO: RD Butan plin Izola

Komentarji