Branko Tamše ni več trener Al Sadda

V tiskani izdaji športnega dnevnika ekipa so poročali, da nekdanji trener Gorenja, Celja in Zagreba, Branko Tamše ni več trener katarskega Al Sadda. 


“Pred prihodom v Slovenijo sem predsednika prosil, ali se lahko sporazumno razidemo, ker se preprosto ne vidim v tem sistemu, razmišljanju, načinu igre. Predsednik me ni želel izpustiti na noben način, pa sem ga res lepo prosil. Nazadnje sem odigral na note, češ da mi v treh mesecih še niso uredili papirjev za družino, potem pa mi je po enem tednu le rekel, da me izpusti, a s težkim srcem. Čakati sem moral še pet dni, da so mi uredili vse papirje, saj gre tam res vse počasi. Nazadnje smo le vse uredili in sem lahko zapustil Doho,” je Tamše povedal novinarskim kolegom Ekipe.

Kakšni pa so načrti Branka Tamšeta v prihodnosti? “Zavedam se, da je v tem trenutku po vseh klubih vse mirno, tudi zaradi korone, toda to se mi zdi normalno. V tem trenutku nimam nekih pričakovanj. Me pa zanimajo ambiciozni projekti, a ni nujno, da je to napad na ne vem kake naslove. No, tekmovalne ambicije zagotovo morajo biti. Pri meni so na skrajno visoki ravni, takšne morajo biti tudi pri klubu, s katerim bi sodeloval, predvsem pa mora biti prava vizija.”

FOTO:  RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji