Bregar: “Imeli smo prekrižane načrte, a smo se znašli”

Tigrice bodo jutri ob 18:00 odigrale prvo tekmo v novi sezoni Ligi prvakinj, ko bo v Stožicah gostovala zasedba norveškega Vipersa. Zaradi ukrepov NIJZ bo tekma v Stožicah odigrana pred praznimi tribunami, tekmo pa si bo mogoče ogledati na programu Arena Sport 1.


“Pandemija je dodobra spremenila prvotni načrt priprav a smo se znašli na drug način. Imeli smo dobre priprave v Ormožu ter v Laškem. Vesel sem, da imamo v tej sezoni v ekipi kar sedem novink ter nov obraz na klopi. Nataša Derepasko ima veliko znanja in izkušenj iz Lige Prvakinj. Verjamem, da bo dodana vrednost strokovnega štaba. Cilj je jasen – četrtfinale Lige prvakinj,” je pred prvo tekmo v EHF Delo Ligi prvakinj dejal trener Krima Uroš Bregar.

Deja Ivanović, direktorica RK Krim Mercator: “Veseli nas, da se vračamo v Stožice, čeprav bo sezona zaznamovana s koronavirusom. Evropske tekme bomo namreč odigrali pred praznimi tribunami. Ekipa je mlada, s povprečno starostjo 23 let, vseeno pa verjamemo, da imamo realne cilje.”

Nina Žabjek, kapetanka RK Krim Mercator: “Rokometašice se zelo veselimo začetka evropske sezone. Smo energična, mlada ekipa, ki bo dala proti vsem tekmicam vse od sebe.”

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji