Bregar: “Naše delo se ne bo ustavilo”

Jutri so na sporedu zaostali tekmi modre skupine 1. ženske rokometne lige. Rokometašice Trga ABC Izole bodo na prestavljeni tekmi prvega kroga v domači dvorani gostile zasedbo novomeške Krke v sredo, ob 19.00. Petnajst minut kasneje se bo v Ljubljani začel dvoboj med Krimom Mercatorjem in Ptujem.


Borut Hren, trener Trga ABV Izole:
“Po sobotni tekmi s Celjankami v sredo ponovno pričakujemo zahtevnega tekmeca, ekipo novomeške Krke. Glede na to, da nas že od samega začetka prvenstva spremljajo težave in poškodbe, si predvsem želim, da odigramo tekmo brez kakšne dodatnih poškodb. Glede na to, kako so punce odigrale prvi polčas z Z’dežele, me to navdaja z optimizmom. Kljub poškodbam rokometašice, ki do sedaj morebiti niso bile v ospredju, prevzemajo odgovornost in se trudijo igrati na čim višji ravni. Upam, da bomo to prikazali tudi proti Krki iz Novega mesta.”

Alja Borsan, rokometašica Krke Novega mesta:
“V sredo odhajamo v Izolo, kjer bomo odigrale prestavljeno tekmo prvega kroga. Na dvoboj se že dobro pripravljamo, tako da bomo na obračun odšle sproščene in pripravljene. Verjamem, da se bomo borile ter prikazale dobro igro z željo, da domov odnesemo dve točki.”

Uroš Bregar, trener Krim Mercatorja:
“Celotno potovanje v Turčijo je bilo za vse precej naporno, a naše delo se ne bo ustavilo. Proti Ptuju seveda ciljamo na zmago, nato pa sledi reprezentančni teden, s katerega se moramo vrniti brez dodatnih poškodb.”

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, MODRA SKUPINA, 1. KROG:

sreda, 29. septembra, ob 19.00:
ŽRK TRGO ABC IZOLA : ŽRK KRKA NOVO MESTO

3. KROG:

sreda, 29. oktobra, ob 19.15:
RK KRIM MERCATOR : ŽRK PTUJ

Komentarji