Celjane čaka gostovanje pri močni Barceloni

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se danes v zgodnjih jutranjih urah podali na pot proti Španiji, kjer jih jutri čaka gostovanje pri močni Barceloni. 


Celjani se bodo v 3. krogu Lige prvakov pomerili z aktualnimi evropskimi prvaki, ki so rekorderji po številu naslovov v Ligi prvakov. Pokal za prvo mesto v Ligi prvakov so dvignili že kar desetkrat.

Poleg Blaža Janca in Domna Makuca, ki sta v preteklosti igrala v celjskem dresu, v sloviti Barceloni najdemo tudi največja imena evropskega rokometa, kot so Dika Mem, Ludovic Fabregas, Aleix Gomez, Perez de Vargas in ostali. Španci so v prvih dveh krogih zabeležili dve zmagi, medtem, ko so eno manj zabeležili Celjani. 

Kakšne so misli pred četrtkovo tekmo, pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Tadej Mazej, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško: V prejšnjih dveh krogih lige prvakov smo pokazali, da se lahko kosamo z vsakim tekmecem, četudi le ta spada v sam evropskih vrh. Jutri nas čaka zelo zahtevno gostovanje, navsezadnje se bomo pomerili z aktualnimi evropskimi prvaki, ki letos lovijo še tretji zaporedni naslov najboljšega v ligi prvakov. Favorit na tem obračunu je jasen, mi pa smo odločeni, da se želimo prikazati v najboljši možni luči in s čim bolj borbeno predstavo. Verjamemo namreč, da če bomo trenutno formo prenesli tudi na to tekmo, se lahko na koncu nadejamo ugodnega rezultata.”

 

FOTO: JAN GREGORC / RK GORENJE VELENJE

 

Komentarji