Celjani pred Flensburgom napovedujejo tesno tekmo

V nedeljo ob 17. uri Celjani v prvem krogu Lige prvakov gostijo Flensburg. V lanski sezoni so v Zlatorogu Nemci padli, na povratni tekmi v Flensburgu pa so bili Celjani tudi zelo blizu, a so žal izgubili. Prenos tekme bo na Šport TV, a vseeno si Celjani želijo polnih tribun!


Tomaž Ocvirk se pred dvobojem zaveda, da so dobro štartali v državno prvenstvo in si želi podobnega štarta tudi v Ligi prvakov: “Strašno si želim, da bi se ponovila lanska sezona. Sploh iz tega vidika, da gledalci prepoznajo željo in voljo igralcev in da se tako privabi še več gledalcev. Če je Zlatorog nabito poln, je težko igrat katerikoli ekipi proti Celju.”

Trener Celjanov se zaveda, da bo treba za napredovanje zmagovati proti ekipam, ki so v Celjskem rangu. “Naša naloga je, da na tekmah z nasprotniki našega ranga osvajamo točke in to je ključ do napredovanja. A vseeno se seveda proti Barci, PSG, Flensburgu ne bomo branili točk. Fantje so mladi, željni dokazovanja. Taktično še mogoče niso tako zreli kot nekateri izkušeni igralci, a iz treninga v trening napredujejo. Verjamem, da nas bo prav užitek gledati na igrišču, ko se bomo popolnoma uigrali,” je dejal Ocvirk in povabil vse gledalce v nedeljo v Zlatorog.

V prejšnji sezoni je bilo na tekmah Lige prvakov povprečje nekaj več kot 4.500 gledalcev.

Z njim se strinja tudi kapetan celjske ekipe David Razgor, ki opozarja, da letos Celja nihče ne bo jemal kot “outsiderjev”. “Prehod v letošnjo sezono ni bil lahek, a smo lahko zadovoljni z začetkom sezone, kljub temu, da smo ekipo kar pošteno prenovili. Lani so ekipe morda prišle v Celje z mislijo, da bodo tekmo z lahkoto dobili, letos pa mislim, da ne bo tako. Želimo si dobrih predstav in upamo, da bo to dovolj za kakšno točko proti Flensburgu,” je napovedal Razgor.

Na tiskovni konferenci pa se nam je predstavil tudi novinec v celjskem dresu Patrik Leban, ki bo v nedeljo prvič v svoji karieri preizkusil parket Lige prvakov. “Zame bo to debi v Ligi prvakov, zato jo že res komaj čakam. Prisotne je sicer nekaj pozitivne nervoze, a to je dobra stvar. Za nas je zelo pomembno, da je v garderobi dobra kemija. V in izven igrišča se dobro razumemo. V Celju so me lepo sprejeli in sem se z ekipo kar dobro ujel. Nekaj igralcev sem poznal že od prej, zato mi je bilo malce lažje,” je kemijo ekipe opisal organizator igre. 

Pridite v Zlatorog, zagotovite si cenejše vstopnice v predprodaji in podprite rumeno modre viteze med elito svetovnega rokometa. Ogled tekme si lahko zagotovite z nakupom PREMIUM ali OSNOVNEGA paketa Club1946 za ogled spektaklov v novi sezoni, oziroma POSAMIČNE VSTOPNICE za to tekmo, ki so v predprodaji veliko ugodnejše. 

 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

FOTO: RK CPL / Grega Katič

Komentarji