Celjani slavili na prvi tekmi v Doboju

Celjski rokometaši so se po turnirju v Strugi odpravili protu Doboju, kjer bodo prisotni na 53. mednarodnem rokometnem turnirju. 


Za celjskimi rokometaši je prva tekma turnirja v Doboju. Celjanom so se v Doboju prvič pridružili Gal Marguč, Vukašin Antonijević in Radoš Premovič. Žal pa tokrat v ekipi ni bilo Filipa Rakite, ki je poškodovan.

Celjani so prvo tekmo igrali proti Rokometnemu klubu Vojvodina in ga uspešno premagali. Tekmo so tokrat bolje odprli celjski rokometaši, ki so skozi celotno tekmo držali prednost in niso popuščali. Izjemno uspešen je bil tudi vratar Yassine Belkaeid, ki je zbral kar 8 obramb ob 50% uspešnosti. Strelsko najbolj razpoložen, pa je bil Tadej Mazej, ki je kar osemkrat zatresel mrežo nasprotnikov. Tekma se je končala z rezultatom 30:26.

 

RK Celje Pivovarna Laško-RK Vojvodina 30-26 (15-12)

RK Celje Pivovarna Laško: Bojić 6 obr., Belkaeid 8/2 obr. Gaberšek; Strmljan 1, Knez, Mazej 8, Premović, Cokan 6/4, Marguč, Antonijević 1, Ivanković 1, Janc 1, Muhović 3, Žabić 1, Mlakar 2, Vlah 6, Martinović, Suholežnik. Trener: Alem Toskić

 

FOTO: MEDĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR DOBOJ FB

Komentarji