Celjani v zameno za cepljenje ponujajo vstopnice

RK Celje Pivovarna Laško je včeraj na svoji uradni spletni strani objavil zanimivo akcijo. V dvorani Zlatorog namreč v mesecu septembru poteka cepljenje na novi koronavirus, vsak ki se bo cepil, pa bo dobil brezplačno vstopnico za ogled tekme Celja v hramu slovenskega rokometa.


“Dolgo časa že traja epidemija koronavirusa, ki jo občutimo prav vsi prebivalci Slovenije in sveta. Kot športniki smo tudi sami deležni številnih omejitev, predpisov in navodil, ki jih upoštevamo, saj si želimo, da se epidemija čim hitreje konča ter znova zaživimo normalno. Po zagotovilih strokovnjakov nam bo to najučinkoviteje uspelo, če se cepimo, ob tem pa nam to olajša vsakodnevne opravke ter tudi obiske tekem, saj je praktično povsod že v veljavi pogoj PCT.

Tako kot zaupamo učiteljem, policistom, gasilcem, gradbincem, pilotom in ostalim poklicem, sami zaupamo tudi zdravstvenim strokovnjakom in z Zdravstvenim domom Celje že ves čas epidemije odlično sodelujemo. Iz tega razloga je velika večina igralcev in osebja prve ekipe ter klubskih delavcev že cepljena, k temu pa vabimo vse tiste, ki se to še niste. Seveda za obisk tekem še vedno velja tudi možnost testiranja, ki ga v tem mesecu prav tako opravljajo v Cepilnem centru Celje v Zlatorogu, a je to seveda potem potrebno pred vsakim posameznim dogodkom.

Brezplačna vstopnica za vsakega, ki se cepi

V nadaljevanju vam ponujamo več informacij, oziroma vas vabimo, da si jih preberete na spletnih straneh ZD Celje, v sodelovanju z njimi pa smo se odločili, da vsakemu, ki se bo v teh dneh cepil proti Covid-19 v našem domovanju, v Cepilnem centru ZD Celje v dvorani Zlatorog, ponudimo simbolično darilo, možnost brezplačne vstopnice za eno izmed tekem našega kluba. Najprej bo 11. septembra ob 19.30h na sporedu tekma z Mariborom, proti koncu meseca s Koprom, tisti, ki se boste cepili prav v zadnjih dneh septembra, pa boste lahko dobili vstopnico za našo prvo tekmo v mesecu oktobru.

Vse kar bo potrebno storiti je, da boste osebju, ki izjava cepljenje (vpis in nato cepljenje), povedali, da bi radi dobili brezplačno vstopnico za tekmo in napisali svoj elektronski naslov. Na tega vam bomo nato iz našega kluba poslali vašo brezplačno vstopnico za izbrano tekmo,” so zapisali na klubski spletni strani Celja in pozvali svoje navijače k cepljenju.

 

Komentarji