Celjani z optimizmom pričakujejo dvoboj z Madžari

Celjani bodo jutri gostili zvezdniško ekipo madžarskega Veszprema, članico lanskoletnega finalnega turnirja lige prvakov. Celjski rokometaši se bodo tako jutri premierno predstavili domačim navijačem, med katerimi bodo lahko pozdravili tudi nekaj novincev v ekipi.


Prvič bomov Zlatorogu lahko na delu videli prenovljeno zasedbo Celja Pivovarne Laško. V soboto v Celje prihaja Veszprem z njihovimi 20-imi igralci, med njimi bodo tudi štirje Celjani: Gašper Marguč, Dragan Gajić, Blaž Blagotinšek in Borut Mačkovšek, stara znanca Zlatoroga pa sta tudi Mate Lekai in Mirsad Terzić. V Zlatorogu se bodo predstavile tudi nove okrepitve Veszprema: izjemni Danec Rasmus Lauge Schmidt, nekdanja člana šampionskega Vardarja Rogeiro Moraes in Vuko Borozan, Vladimir Cupara iz Kielc in reprezentančni madžarski vratar Marton Szekely, ki bodo v tej sezoni dopolnili že tako izjemno zasedbo.

A seveda še pomembneje od tega kdo bo v gostujočih vrstah, bo premierni nastop celjskih fantov, ko bomo  med njimi lahko pozdravili novince Patrika Lebana, Jana Grebenca, Domna Novaka, Stefana Žabića, Dioga Silvo, Tobiasa Cvetka in Vida Poteka, poleg seveda ostalih članov prve ekipe Celja Pivovarne Laško.

Dvorana Zlatorog se bo na tej tekmi prvič predstavila v modernejši podobi, saj bo prvič zaživel brezgotovinski način plačevanja Mestna občina Celje pa je poskrbela, da bodo anvijači v Zlatorogu prvič uživali v novi razsvetljavi in ozvočenju, ki bosta naredila spektakle v hramu slovenskega rokometa še bolj izjemne.

Foto: Andrej Feldin/ RK CPL

Komentarji