Celje podpisalo z Ocvirkom do leta 2021

RK Celje Pivovarna Laško je danes s trenerjem članske ekipe, Tomažem Ocvirkom, ki je to mesto zasedel konec meseca septembra, podpisal pogodbo do izteka sezone 2020/2021.


45-letni strokovnjak, Tomaž Ocvirk, je tako po prevzemu trenerske funkcije, ko se konec septembra ni ustrašil izziva in odgovornosti, ki jo prinaša mesto prvega trenerja Celja Pivovarne Laško, sedaj dobil še dodatno potrditev zaupanja, saj je z vodstvom podpisal pogodbo do izteka sezone 2020/2021. Ocvirk je od prevzema mesta prvega trenerja uspel v ligi prvakov znova obuditi možnosti za preboj v osmino finala.

To mu je uspelo, ko je s svojimi varovanci v domači dvorani uspel na kolena spraviti Flensburg, Zaporožje, Zagreb in remizirati z Nantesom, skupaj z ekipo pa ga čaka zahtevna naloga pred zadnjimi štirimi tekmami rednega dela. V državnem prvenstvu je ekipa prav tako zabeležila same uspehe in prevzela vodstvo na prvenstveni lestvici, do konca koledarskega leta pa jo čakata še dva izziva.

Vodstvo kluba, ki je že ob zamenjavi v mesecu septembru nakazalo, da bi Ocvirk lahko bil dolgoročna rešitev na mestu trenerja članske ekipe, je sedaj to potrdilo s podpisom sporazuma do leta 2021, Ocvirk pa je tako deseti trener, ki ekipo vodi od osamosvojitve dalje.

Ob tem je direktor kluba, Rok Plankelj povedal: »V Tomaža Ocvirka smo imeli že ob imenovanju polno zaupanje, ki ga sedaj s podpisom pogodbe do leta 2021 samo še potrjujemo. Je dolgoletni član kluba, predan delu, disciplini in odličen strokovnjak, ki lahko s to ekipo doseže veliko. Cilji kluba so jasni, prepričani smo, da so dosegljivi in želimo jih uresničevati s Tomažem na čelu članske zasedbe

Po podpisu je Ocvirk odgovoril na nekaj vprašanj za klubsko spletno stran. Intervju si lahko preberete TUKAJ.

 

VIR: RK Celje Pivovarna Laško
FOTO: Gregor Katič

Komentarji