Celjski velikan po tihem zaključuje kariero

Celjska rokometna šola bo v prihodnji sezoni doživela velike spremembe. Iz mladinskega pogona se je poslovil dolgoletni trener mlajših selekcij Blaž Cizej, po poročanju Ekipe SN pa se iz kluba poslavlja tudi dolgoletni sodelavec, včasih tudi igralec Stanko Anderluh.


Anderluh je še v prejšnji sezoni deloval kot pomočnik trenerja Tomažu Ocvirko, v minuli sezoni pa je opravljal delo glavnega trenerja pri kadetski selekciji Celja Pivovarne Laško. Dolgoletni strokovni sodelavec, ki je pripomogel k številnim uspehom celjskega prvaka, je v preteklosti sodeloval s številnimi trenerji kot so Vladan Matić, Branko Tamše in nenazadnje tudi Tomaž Ocvirk.

“Ne bi rekel, da zapuščam Celje, pač pa grem v pokoj. To je bila povsem moja odločitev, ocenil sem, da je bilo dovolj. Bila je težka, ampak vse, kar se v teh časih dogaja, govorim predvsem o koroni, me je prepričalo. Pogoje za penzijo imam izpolnjene in odločil sem se, da jih izkoristim,” je za Ekipo SN povedal rokometni velikan, ki z dvignjeno glavo zapušča hram slovenskega rokometa.

O vprašanju kaj bo počel zdaj je odgovoril naslednje: “Hja, to bomo pa še videli. Ne vem še točno. Zagotovo me boste še videli v Zlatorogu, hodil bom gledat tudi mlajše selekcije, ne samo članske ekipe. Ker me zanima, kaj se bo dogajalo zadaj, kako se bodo fantje razvijali.”

Vir: Ekipa SN

Komentarji