Čotar: “Zmotila me je neodločenost…”

Državni prvaki iz Celja so resno in odgovorno odigrali uvodno tekmo 13. kroga. V slovenski prestolnici so dosegli enajsto zmago in so edini s 100-odstotnim izkupičkom v Ligi NLB, medtem ko so novinci na prvoligaški sceni še naprej v spodnjem delu razpredelnice z dvema zmagama, enim neodločenim izidom in osmimi porazi.


Bojan Čotar, trener Ljubljane:
“Malce me je zmotila neodločnost pri strelih. Imeli smo 50 strelov, dali pa 22 golov, kar je preveč zgrešenih, kljub dejstvu, da smo igrali proti Celju. Je bil pa vseeno pozitiven vidik te tekme, saj smo v igri z igralcem več napredovali od prejšnjih tekem.”

Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško:
“V Ljubljano smo prišli spočiti na tekmo, saj nam je tekma z Zagrebom odpadla. Ta tekma nam je služila kot priprava za Trimo Trebnje, zato sem zahteval od čisto vseh maksimalni pristop. Z odnosom igralcev sem zadovoljen. V drugem polčasu smo ponudili priložnost tudi mladim igralcem, na katere računamo v prihodnji sezoni. Vedeli smo, da Ljubljane ne smemo podcenjevati, saj so njeni igralci v preteklosti že dokazali, da lahko mešajo štrene najboljšim ekipam. Zato pohvale mojim fantom za pristop.”

Ljubljanska ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 16. decembra, gostila velenjsko Gorenje, celjska pa bo v soboto, 19. decembra, gostovala pri LL Grosist Slovanu.

FOTO: Gašper Simonič/MRK Krka

Komentarji