Dame in gospodje … URBAN LESJAK

Po tekmi z Norveško sta misli strnila selektor Zorman in Urban Lesjak, ki je bil izbran za najboljšega igralca tekme. Zasluženo. V ključnih trenutkih je s svojimi “paradami” svojim soigralcev ponudil možnost za vodilni in tudi zmagovalni zadetek. 


“Dogodki na tekmi nam niso šli na roko, a dejstvo je, da smo bili maksimalno osredotočeni. Na tem ves čas delamo. Fantom kapo dol, to je tisto, kar smo čakali, premagati velikega tekmeca. Zdaj prihajamo še v težjo skupino, a točki moramo unovčiti. Malo nas je, ampak tisti, ki smo tu, smo hrabri. Kar smo se dogovorili, so fantje oddelali in dodali še marsikaj svojega. Daleč od tega, da pa bi zdaj visoko leteli. Zavedamo se, da ena taka zmaga na koncu še nič ne pomeni. Z nogama ostajamo na realnih tleh in gremo tekmo po tekmo,” je po obračunu misli strnil selektor Zorman.

“Vesel sem za ekipo, ta zmaga nam ogromno pomeni. Dokazali smo sami sebi, da smo sposobni igrati z najboljšimi. Vsem dvomljivcem smo nekako povedali svoje z zmago, torej z najlepšim načinom. Ne želimo se ustaviti tu, pol ure bomo uživali v zmagi, potem pa že razmišljali o nadaljevanju tekmovanja,” je dodal junak tekma Lesjak.

Komentarji