Damjan Škaper ostaja na klopi Ribnice!

Na uradni klubski spletni strani Rokometnega društva Riko Ribnica so danes sporočili, da so v upravi klubi dosegli dogovor s trenerjem Damjanom Škaperjem, ki bo člansko zasedbo Ribnico vodil tudi naslednjo sezono.


Na veliko zadovoljstvo uprave v Ribnici je trener Ribnice v tretje sprejel ponudbo, ki mu je bila ponujena. Škaper se je odločil, da nadaljuje svoje uspešno delo, s katerim se je že dokazal tako v zaključku letošnje sezone, kot tudi v zaključku sezone 2016/17, ko je obakrat v končnicah prvenstva uspešno pripeljal člansko ekipo do bronaste medalje, potem ko sta klop predčasno zapustila Robert Beguš in Siniša Markota.

Za Damjanom je zelo uspešna igralska kariera. V vlogi pomočnika, ki jo je opravljal od sezone 2014/15 dalje in glavnega trenerja v omenjenih končnicah, si je nabral veliko dragocenih izkušenj, je zelo dobro strokovno podkovan, ima prepotrebno trenersko širino, je umirjen in velik človek.

Damjanu je bil ponujen prevzem članske ekipe že pred sezono 2013/14, prav tako tudi po končani sezoni 2016/17, a se obakrat ni odločil za ta korak, predvsem zaradi službenih in družinskih obveznosti, tokrat pa odločitev z njegove strani ni bila težka.

Vlogo pomočnika trenerja bo prevzel Aljaž Pavlič, ki še naprej ostaja tudi trener vratarjev.

FOTO: RD Riko Ribnica

Komentarji