DANES: Dobova do 3. mesta ali Gorenje do 4.?

Velenjske rokometaše po sobotni zmagi Pokala EHF proti ekipi Metalurga (24:19) čaka nov preizkus v domačem prvenstvu. V velenjsko Rdečo dvorano danes ob 19. uri prihaja ekipa Dobove.


Varovanci trenerja Zorana Jovičića časa za pripravo na novo tekmo niso imeli prav dosti. Že po 3 dneh v goste prihaja ekipa iz Dobove, ki trenutno zaseda visoko četrto mesto na lestvici in je v tej sezoni izredno neugoden nasprotnik.

Ekipa Benjamina Teraša ima po desetih krogih sedem zmag in tri poraze. Najboljši strelec ekipe, ki prihaja to sredo v Rdečo dvorano, pa je Marko Sintič in je s kar 80 zadetki na desetih tekmah tudi najboljši strelec lige.

Velenjčani, ki so dobili zadnjih šest tekem, bodo skušali nadaljevati zmagoviti niz, medtem ko Dobova ne bo prodala svoje kože na lahek način – z razlogom so četrta najboljša ekipa prvenstva.

V primeru zmage Dobove in poraza Trima proti Celju, se bodo varovanci Benjamina Teraša dvignili na 3. mesto lestvice. V primeru zmage Gorenja pa se bosta ekipi zamenjali na poziciji 4 in 5. 

11. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 20. novembra
18.00 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK TRIMO TREBNJE
19.00 RK GORENJE VELENJE – MRD DOBOVA

sobota, 23. novembra
18.00 MRK KRKA – RD RIKO RIBNICA
19.00 RK JERUZALEM ORMOŽ – RK SLOVENJ GRADEC 2011

nedelja, 24. novembra
18.00 RD KOPER – RD BUTAN PLIN IZOLA

prestavljeno na sredo, 11. decembra
20.00 RK MARIBOR BRANIK – RD URBANSCAPE LOKA

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

VIR: RK GORENJE VELENJE 

Komentarji