Darko Cingesar: “Videli smo izenačeno tekmo”

Rokometaši RD Urbanscape Loka so bili z rezultatom 31:28 na domačem parketu boljši od ekipi RK Dobova. Že od začetka smo spremljali izenačen obračun. Ločani so na začetku povedli s tremi goli prednosti, a so jih gostje hitro ujeli in tako smo do konca prvega dela igre spremljali igro gol za gol. V drugem polčasu so Gostitelji nekajkrat pobegnili, a so se Dobovčani vselej približali. V zaključku tekme pa so domačini po novem naletu naredili odločilen korak proti novi zmagi.


Darko Cingesar, rokometaš RD Urbanscape Loka:
Najprej čestitke ekipi za borbo. Od prve do zadnje minute smo verjeli, da lahko zmagamo. Videli smo izenačeno tekmo. Uspeli smo se odlepiti za tri ali štiri gole, a ekipa Dobove nas je zaradi naših napak, ki jih moramo do prihodnjič odpraviti, ujela. Še enkrat čestitke soigralcem, da so se borili do konca in zasluženo zmagali. Upam, da bomo tako nadaljevali. Dva kroga, dve zmagi. Zdaj se moramo spočiti in pripraviti na petkovo tekmo proti Trimu Trebnjemu.”

Andraž Dragan, rokometaš RK Dobova:
“Začetek tekme je bil izenačen. Igrali smo gol za gol. Mislim, da smo v 50. minuti začeli popuščati. Nekaj obramb domačega vratarja, hitri nasprotni napadi in razlika se je povečala. Pozna se, da nimamo dolge klopi, pestijo nas poškodbe.”

Loka v naslednje grogu gostuje v Trebnjem, Dobova pa na domačem tereni pričakuje zasedbo SVIŠa.

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji