Dean Bombač zapušča Kielce in se vrača v Pick Szeged

Slovenski reprezentant Dean Bombač se po dveh sezonah igranja na Poljskem vrača na Madžarsko, kjer je naredil največji korak v svoji karieri – vrača se v Pick Szeged.


Deki, kot ga kličejo prijatelji, bo tako povečal slovensko kolonijo v tem madžarskem mestu Szeged. Po dveh sezonah igranja za Kielce, kjer se nekako ni uspel “naigrati” in pokazati tega, kar zna, bo tako s svojim znanjem in preigravanji znova navduševal madžarske navijače. Strelec 124 zadetkov na 71 nastopih za slovensko rokometno reprezentanco je o svoji odločitvi na družabnem omrežju Instagram povedal: “Zaključilo se je še eno poglavje mojega življenja. V tem času se je zgodilo veliko stvari, zato sem se odločil, da je čas za začetek novega poglavja in vrnitev “domov”. Doživel sem odlično izkušnjo z vami (Kielce op.p.) in seveda vašo brezpogojno podporo. Hvala, navijači Kielc, vam in klubu želimo vso srečo!”

Bombač je v Kielcah preživel dve sezoni, v tem času osvojil dva državna naslova in dva pokalna naslova. Obenem pa je bil izbran tudi za najboljšega srednjega igralca poljske PGNiG Superlige. “Zahvaljujemo se Deanu, ne glede na vse, za njegov profesionalni pristop ki ga je v teh letih prikazal za naš klub. Želimo mu vse najboljše v nadaljnji karieri,” pa so ob tem sporočili iz poljskega kluba.

Bombač je v svoji karieri igral za RK Cimos Koper, Dinamo Minsk (Belorusija) in Pays d’Aix (Francija) ter seveda Pick Szeged (Madžarska), kamor se vrača.

Foto: PGE VIVE Kielce

Komentarji