Derbi vodilnih v Celju, Gorenje gosti Slovenj Gradec

Že danes se nadaljuje lig NLB. In že kar takoj na začetku bomo spremljali derbi vodilnih ekip letošnje sezone. Rokometaši Celja gostijo ekipo Ribnice. A tudi druga tekma današnjega dne bo še kako zanimiva. Velenjčani gostijo Slovenjgradčane, ki v drugem delu sezono prikazujejo izjemne predstave. 


CELJE PIVOVARNA LAŠKO : RIKO RIBNICA

Celjani bodo v tekmi 19. kroga gostili ekipo Ribnice. Derbi vodilnih ekip, ki bi lahko naredila prvenstvo še bolj zanimivo. Ob morebitni zmagi Celja bi te prednost pred Ribnico povečali na 6 točk. Če novi dve točki osvoji Ribnica pa bi se Celju približali le še na 2 točki. Tako, da brez dvoma naš čaka izjemno zanimiva tekma. Prvo tekmo so konec oktobra z rezultatom 29:26 dobili Celjani, ki so dobili tudi pokalno tekmo sredi decembra in sicer z rezultatom 30:20.

GORENJE VELEJE : SLOVENJ GRADEC 2011

Velenjčani bi ob današnji zmagi in morebitnem porazu Ribnice v Celju še bolj resno vstopili v boj za drugo mesto na prvenstveni lestvici. A nasprotnik bo vse prej kot enostavne, saj Slovenjgradčani s svojim ciljem, ki je uvrstitev med top 6 v drugem delu sezone igrajo odlično. Prvo tekmo v letošnji sezoni so z rezultatom 28:23 dobili rokometaši Velenja.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji