Didovič in Horžen napovedujeta oster boj

Celjani danes ob 18. uri v Zlatorogu gostijo tretjeuvrščene Trebanjce. V lanski sezoni so igralci Trima celjske grofe že presenetili, se danes lahko zgodi podoben scenarij?


 CELJANI TO OSTRO ZANIKAJO

“Trebanjci bodo zahteven nasprotnik na današnji tekmi. Nazadnje, ko so gostovali tu, so nam prizadejali poraz, a to je bilo to v prejšnji sezoni in v obdobju, ko nismo delovali najbolje. Sedaj je situacija drugačna, mi delujemo zelo dobro, res pa je, da so tudi igralci Trima višje, kot je bilo to ob lanski tekmi. Ne glede na vse, smo mi favoriti tega dvoboja in to moramo pokazati na igrišču,” je uvodoma dejal Kristjan Horžen.

Celjski krožni napadalec, ki je bil v zadnjem krogu državnega prvenstva proti Slovenj Gradcu najboljši strelec svoje ekipe, je razložil, v katerem elementu igre so boljši od Trebanjcev. “Na Trebnje se bomo dobro pripravili, analizirali njihovo igro in naredili vse, da ostane zmaga doma in da se lahko nato v miru pripravimo na naslednjo preizkušnjo. Pot do zmage moramo tlakovati v obrambi, se pa zavedamo, da to ne bo preprosto in da bo nasprotnik v Zlatorog prišel s svojimi željami in načrti, na kar pa se ne smemo ozirati in tekmo dobiti,” je zaključil Horžen.

TREBANJCI SE NE BRANIJO SKALPA V ZLATOROGU

A vseeno se varovanci Ivana Vajdala zavedajo, da jih čaka izredno težko delo. “Vemo, da se podajamo na težko gostovanje v Celje. Na slednje se pripravljamo povsem običajno in z nekaj sreče ter veliko zbranosti lahko posežemo po dobrem rezultatu. Hkrati se zavedamo, da bo tekma zelo težka. Obenem vabim naše zveste navijače, da nas podprejo tudi v hramu slovenskega rokometa,” pred tekmo meni David Didovič.

11. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 20. novembra
18.00 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK TRIMO TREBNJE
19.00 RK GORENJE VELENJE – MRD DOBOVA

sobota, 23. novembra
18.00 MRK KRKA – RD RIKO RIBNICA
19.00 RK JERUZALEM ORMOŽ – RK SLOVENJ GRADEC 2011

nedelja, 24. novembra
18.00 RD KOPER – RD BUTAN PLIN IZOLA

prestavljeno na sredo, 11. decembra
20.00 RK MARIBOR BRANIK – RD URBANSCAPE LOKA

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO:  DOMINIK PEKEČ / RK TRIMO TREBNJE

Komentarji