Dobro delo Trima se je obrestovalo

Včeraj je slovenski rokometni selektor Ljubomir Vranješ razkril imena, ki bodo imela pravico do nastopa na kvalifikacijah za EP 2022 in januarski SP. Med vpoklicanimi reprezentanti je nekaj povratnikov kot so Dragan Gajić in brata Skube. S člani v reprezentanci se lahko pohvalijo tudi pri prvoligaškem Trimu, ki bo imel kar pet predsravnikov v slovenski reprezentanci.


Slovenski prvoligaš RK Trimo Trebnje v novi sezoni še ne pozna poraza. Ekipo je letos prevzel Uroš Zorman in kot se zdi v ekipo prinesel nov veter. Ekipa iz Trebnjega igra kot prerojena, za odlične predstave in dobra organiziranost strokovnega štaba pa je bila tudi nagrajena. V reprezentanco Slovenije je bilo vpoklicanih kar 5 članov Trima od tega dva igralca Darko Cingesar in Gregor Potočnik. Del strokovnega štaba bodo predstavljali Uroš Zorman, Rudi Slobodnik in Tim Butkovec.

V slovenski reprezentanci so se znašli tudi številni bivši člani trebanjskega kluba; Klemen Ferlin, Miha Zarabec, Staš Skube, Sebastian Skube in Kristjan Horžen. Tako bo skupno v reprezentanci kar 11 trebanjskih levov, od tega šesterica, ki je v Trebnjem že vse od prvih rokometnih korakov. V primerjavi z aktualnimi državnimi prvaki RK Celje Pivovarna Laško ima tako Trimo enako število reprezentantov (dva).

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji