Domen Knez: ”Za zmago bo tako potrebno garati skozi vseh šestdeset minut”

Izjave pred tekmo med Krškim in Celjem.


Marko Sintič, rokometaš RK Krško: “Danes nas čaka zadnja domača tekma v prvem delu sezone. Kot vsako tekmo se bomo borili za vsako žogo in poskušali iztržiti ugoden rezultat, se pa zavedamo, da je Celje absolutni favorit.”

Domen Knez, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško: “Do konca leta nas čakajo še štiri tekme, prva bo na sporedu že danes, ko se odpravljamo na gostovanje k ekipi Krškega. Naš cilj je, da tekmo dobro odpremo, narekujemo ritem in da smo na koncu mi tisti, ki se bodo veselili dveh točk. Na včerajšnem treningu je bil poudarek na pripravi na tekmeca, ekipa Krškega v zadnjem času kaže dobre predstave, proti nam pa bodo njihovi rokometaši zagotovo še dodatno motivirani. Za zmago bo tako potrebno garati skozi vseh šestdeset minut, a smo na to pripravljeni.”

Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško: ”Po zmagi v Ligi prvakov je pred nami že nov izziv – današnji dvoboj v Krškem, kamor odhajamo z željo po zmagi. Moramo nadaljevati z dobrimi predstavami v državnem prvenstvu, kjer nas vselej čakajo motivirani tekmeci, polni želje po dokazovanju. Videli bomo, v kakšni zasedbi se bomo podali na to gostovanje, saj nam poškodbe ne prizanašajo. Ključna bo predvsem regeneracija, zdravniška služba pa bo zagotovo imela veliko dela.”

Komentarji