Domen Makuc: “Občutki po povratku so izjemni”

Nocoj se s tekmo med Celjem in Koprom začenja 18. krog elitne lige NLB. Celjani bodo po neodločenem izidu proti Velenju v prejšnjem krogu, skušali na domačem terenu doseči 17. zmago v prvenstvu, ekipi Kopra pa bo prav prišla kakršnakoli točka v boju za najboljšo šesterico.


V Celju se po poškodbi vrača mladi in talentirani Domen Makuc, ki je komaj čakal vrnitev na igrišča: “Dolgo časa sem bil odsoten z igrišč, zato so občutki po povratku izjemni. Komaj sem čakal, da lahko znova zaigram in pomagam soigralcem, vmes sem ves čas trdo delal, a se mi seveda na trenutke v igri še pozna, da nekaj časa nisem igral. A čutim zaupanje soigralcev in trenerjev, zato trdo delamo, da odpravimo napake v igri, oziroma zmanjšamo njihovo število.”

Domen Makuc pred tekmo s Koprom: “Nova priložnost bo seveda na tekmi s Koprom, ki bo prišel drago prodati svojo kožo, oziroma ima gotovo svoje načrte. Vsekakor nas čaka zahtevna preizkušnja. Primorci se vedno izkažejo za zahtevnega tekmeca, je pa dejstvo, da moramo mi v prvi vrsti gledati na svojo igro. Ta je iz dneva v dan na višji ravni, saj se tisti, ki smo bili poškodovani in tisti, ki so manjkali, vse bolj prilagajamo nazaj na naš sistem igre. Verjamem, da bomo vsi skupaj v kratkem na ravni, ki si je želimo.”

LIGA NLB, 18. KROG:

Sreda, 12. februarja, ob 18.00:
RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO : RD KOPER

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore


FOTO: Gregor Katič

Komentarji