Dragan Gajić o razmerah na Madžarskem in o reprezentanci

Slovenski reprezentant Dragan Gajić je na Madžarske glede koronavirusa doživel vse. Kot edini igralec Veszprema je bil pozitiven na COVID-19. V pogovoru za oddajo SVET na Kanalu A je tako spregovoril o tem kakšno je bilo stanje na Madžarskem.


Kako je na nastalo situacijo gledal Dragan Gajić? “Na srečo mi res nismo imeli nobenih simptomov. Najprej so nam rekli, da je verjetno asimptomatsko. Verjetno bi bilo še veliko huje, če bi imeli res neke znake.”

“Sreča pa je da smo imeli sosede, ki so razumeli nastalo situacijo. Nekateri so se sicer malo ustrašili, nekateri so nam šli po hrano v trgovino. Nekateri moji soigralci so se zelo zelo ustrašili, ker smo se par dni prej skupaj trenirali. Sicer smo bili na distanci, ampak smo skupaj oddelali trening ,” je za oddajo SVET, komentiral kako so situacijo sprejeli njegovi sosedje in soigralci.

Kot, da ni doživljal že dovolj vsega hudega so imeli opravka tudi s policijo. “Dvakrat so nas zbudili enkrat so zahtevali, ko je žena odprla vrata, da moram jaz iti dol. Še otroke so hoteli, tako da, je bilo kar malo “scary” kot v filmu bi rekel. Z rdečo nalepko na vratih, dajo vsem vedeti, da imamo koronavirus. Potem smo še dvakrat delali teste in ko so bili negativni, so nam prekinili karanteno po osmih dneh in to je bilo to.”

“V Veszprem sem šel v bistvu za to, da osvojim Ligo Prvakov. Bili smo blizu. Mislim, da bi jo morali osvojiti lani. Na žalost tako je. V karieri mi zgleda to ni bilo usojeno, ampak nikoli ne veš. Ne mislim še nehati. V športu nikoli ne veš kaj se lahko zgodi,” je še dodal Gajić, ki so poslavlja od Veszprema. Svojo kariero bo namreč nadaljeval v Franciji pri novi prvoligaški ekipi Limoges.

Dragan Gajić je za SVET povedal, da še ni rekel dokončnega ne reprezentanci. “Reprezentanci sem rekel ne v prejšnji zasedbi oziroma kako bi se lepo izrazil. Z Ljubom sva ostala v kontaktu. Tudi, ko je odšel iz Veszprema sva ostala v kontaktu in v prijateljskih odnosih. Vem, da je njemu všeč moj stil igre, meni je všeč njegov stil treniranja, všeč mi je kot oseba.  Je pa na koncu vse odvisno od Ljuba, tako kot sem mu že rekel. Če me ti vidiš v ekipi super, če me ne vidiš sploh ni nobenega problema. Upajmo vsi na najboljše. Olimpijske igre so še vedno moja največja športna želja.”

Foto: Dragan Gajić – GAJO/FB

Komentarji