Evropska podprvakinja ostaja pri Krimu

Francozinja Oceane Sercien Ugolin je podaljšala pogodbo z RK Krim Mercator. Triindvajset letna Ugolinova je bila članica francoske reprezentance, ki je na pravkar končanem evropskem prvenstvu osvojila drugo mesto. V tej sezoni je bila Francozinja na 8 tekmah v Evropi učinkovita 36-krat in je tako druga strelka Krimovk v Ligi Prvakinj.


Tako ima lahko po tem, ko se je v Ljubljano vrnila Dragana Cvijić in podaljšanju pogodbe z Oceane Sercien Ugolin, trener Uroš Bregar sladke skrbi. Je pa res, da je po sporazumnem dogovoru Tigrice zapustila Ana Kojić.

Oceane Sercien Ugolin, rokometašica RK Krim Mercator“Ljubljana je pravi kraj, kjer se lahko razvijem v še boljšo in kakovostnejšo igralko. Tu sem si želela nadaljevati svojo pot in vesela sem, da je bila želja obojestranska. Še naprej se bom trudila za razvoj in rast. So še elementi igre, ki bi jih želela okrepiti in nadgraditi. Tukaj se počutim dobro in vesela sem, da ostajam vsaj še eno sezono.”

Deja Ivanović, športna direktorica RK Krim Mercator“Veseli dejstvo, da se je mlada in izjemno nadarjena francoska reprezentantka, kljub mamljivim ponudbam nekaterih evropskih velikanov, odločila ostati v Ljubljani, kjer pravi, da ima odlične pogoje za svoj razvoj. S tem je poleg svojega talenta pokazala tudi zrelost in karakter, ki je pri izboru igralk izjemnega pomena. Naša odgovornost je, da ji bomo nudili kar najboljše pogoje za njen nadaljnji razvoj. Pri Ocean gre za igralko, ki jo je Krim, kot že številne druge mlade talente, prvi postavil na evropski oder in jo razvija v igralko, ki bo nekoč nosilka igre svoje reprezentance in najboljših evropskih klubov.”

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji