Gajić: “Počutim se, kot da bom spet debitiral za reprezentanco”

Slovenska članska rokometna reprezentanca je včeraj začela s pripravami na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo. V reprezentanci je bilo videti nekaj novih in starih obrazov, ki bodo do prve tekme v četrtek skušali kar najbolje vzpostaviti kemijo v igri.


Ljubomir Vranješ, selektor slovenske moške članske reprezentance:
“V prvem ciklusu kvalifikacij pričakujemo dve zahtevni tekmi. Ekipo, katero bo sestavljalo nekaj novih igralcev, bo potrebno čim prej povezati v ekipo, da bo ta dihala kot eno. Dnevi do četrtka nam bodo še kako pomembni in verjamem, da nam bo uspelo.”

Svoje občutke ob povratku v reprezentanco je podal tudi Dragan Gajić: “Občutki ob povratku so mešani. Po eni strani se počutim, kot da bom spet debitiral zanjo, po drugi pa se dobro zavedam, kaj me čaka s tekmovalnega stališča. Počakati bo treba še kak dan, da se med igralci vzpostavi kemija ter da spoznam tudi nove mlajše soigralce. Mislim, da bo na koncu vse v redu. Vesel sem, da sem znova tukaj, mislim, da je tako tudi pri soigralcih.”

Borut Mačkovšek, slovenski reprezentant:
“V tem tednu moramo ciljati na dve zmagi. Težko bo, saj nekaj igralcev manjka, a tudi tisti, ki so jih nadomestili, premorejo kakovost. Lepo je znova biti z reprezentanco. Sploh glede na trenutno zdravstveno situacijo. Že dolgo se nismo videli. Veselim se vsega, kar nas čaka.”

Komentarji