Gams ni več predsednik Velenja

Iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje so sporočili, da Janez Gams po osemmesečnem obdobju na položaju, odstopa z mesta predsednika kluba. 


Gams je pozicijo zasedel decembra lansko leto, na klub pa ga veže predhodno večletno sodelovanje. Pred prevzemom predsedniške funkcije je namreč 4 leta deloval kot direktor RK Gorenje Velenje, še pred pa je sedem let igral za klub. 

˝Po osmih mesecih delovanja na funkciji predsednika RK Gorenje Velenje sem se po tehtnem razmisleku odločil, da na poziciji predsednika kluba ponudim priložnost drugi osebi. Trenutno zaradi osebnih razlogov funkcije ne morem opravljati na način, kot si to klub zasluži. Rad bi se zahvalil vsem navijačem, (so)igralcem, trenerjem, sponzorjem, članom in predsednikom upravnega odbora ter ostalim sodelavce, s katerimi smo v prejšnjih trinajstih letih skupaj pisali zgodbo RK Gorenje Velenje. Bila so izjemna leta, polna uspehov, prijetnih in manj prijetnih izkušenj ter izzivov, ki so nas izoblikovali. Verjamem, da nam vsem po žilah teče črno – rumena kri in se to v bodoče ne bo spremenilo. RK Gorenje Velenje tudi v bodoče želim veliko uspehov,˝ je ob odstopitvi s položaja povedal Gams. Uradno bo funkcijo sicer opravljal do 16. avgusta, ko bo imenovan nov predsednik RK Gorenje Velenje.

Foto: RK Gorenje Velenje

Komentarji