Gorenje in Celje brez zmagovalca

Na novo sezono se vneto pripravljata tudi najboljša slovenska kluba RK Celje Pivovarna Laško in RK Gorenje Velenje. Tokrat sta pripravljalno tekmo odigrala kar med seboj. V Rdeči dvorani v Velenju zmagovalca ni bilo. Če je to napoved za novo sezono se lahko le te izjemno veselimo.


Tekma, kjer je bilo veliko menjavanja v vodstvu kar je obe ekipi gnalo še k boljši igri. Velenjčani so imeli dvakrat na tekmi tudi že tri zadetke prednosti, a so Celjani vselej ujeli priključek in niso dovolili, da bi Velenjčani s te tekme odšli kot zmagovalci. Tako se je tekma končala brez zmagovalca z rezultatom 31:31 (14:15). Napoved pred začetkom nove sezone je tako zelo zanimiva.

Komentar po tekmi sta za spletno stran RK Gorenje Velenje podala trener Zoran Jovičič in Matic Verdinek.

Pripravljalna tekma, petek, 21. avgust (Velenje)
GORENJE VELENJE : CELJE PIVOVARNA LAŠKO 31:31 (14:15)

Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:
”Tekma s Celjem je bila kakovostna. Čaka nas še 14 dni do prvenstva, pripravljalna sezona poteka po načrtih. Še naprej se bomo zavzeto pripravljali na novo sezono.”

Matic Verdinek, rokometaš Gorenja Velenja:
“Mislim, da imamo še veliko rezerve v obrambi in napadu. Naša igra je bila danes na nivoju, igrali smo hitro. Obramba je delovala po trenerjevih načrtih, sicer z manjšimi napakami, ki jih moramo odpraviti. Ponosen sem na fante, kar tako naprej.”

GORENJE VELENJE: Panjtar (16 obramb), Pajt (4), Miklavčič (1), Drobež (1), Komar (1), Sokolič (4), Verdinek (9), Grmšek (1), M. Kavčič (3), A. Kavčič (6), Ravnikar (1), Starc, Lončar, Mlivić, Mazaj.

CELJE PIVOVARNA LAŠKO: Vujović (6 obramb), Ivić 4 (obramve); Cvetko 1, Mazej, Dragašević, Razgor 2, Cokan 4, Marguč 3, Šarac 5, Grošelj 4, Poteko 2, Čepić, Kodrin, Horžen 3, Kljun 3, Leban, Novak 2, Načinović 2.

Foto: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji