Gorenje se krepi: Prihaja Kete

188 centimetrov visoki 26-letnik, Andraž Kete, bo v prihodnji sezoni igral pri RK Gorenje Velenje.


Z rokometom se je prvič srečal v Ajdovščini, za tem se je preselil v ljubljanski Slovan, nato pa še v Škofjo Loko. Sedaj se iz Maribora seli v Šaleško dolino.

Poleg slednjega so ekipo Gorenja že okrepili David Miklavčič, Miha Kavčič, Emir TaletovićVid Levc, Aleks Kavčič in Vlado Matanović.

Janez Gams, športni direktor RK Gorenje Velenje: “Po odhodu Ovnička smo se odločili za sodelovanje z igralcem, ki ima na slovenskih prvoligaških igriščih že ogromno izkušenj. Pomemben dejavnik pri odločitvi je bil tudi Andražev značaj, način razmišljanja in njegova kakovostna igra v obrambi. Je neizprosen borec in želimo si, da borben duh v bodoče krasi našo celotno ekipo. Verjamem, da bo v novi sezoni s čvrsto igro na obeh straneh igrišča predstavljal pomemben del naše osvežene in pomlajene podobe članskega moštva.”

 

Andraž Kete, okrepitev RK Gorenje Velenje:
“Na mizi sem imel nekaj ponudb, a ko je prišel klic Gorenja Velenja nisem okleval. Hitro smo našli skupen jezik. Prihajam v klub, ki se venomer bori za najvišja mesta v domačih tekmovanjih. Mislim, da je to edino pravilno in da bo tako tudi v novi sezoni. Mesto Velenje in navijači si to zaslužijo!”

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: RK Gorenje Velenje

Komentarji