Gorenje za novo sezono okrepilo zunanjo linijo


>Rokometni klub Gorenje Velenje je v svoje vrste pripeljal prvo okrepitev za novo sezono. Zunanjo linijo bo okrepil Grega Okleščen (192 cm, 1995), ki je z velenjskim klubom sklenil triletno sodelovanje.
 
23-letni rokometaš, ki se najbolje znajde na poziciji levega zunanjega, je ekipi črno-rumenih obljubil zvestobo do leta 2022. Okleščen je prve rokometne korake napravil v Novomeškem klubu, katerega član je tudi v letošnji sezoni. Za MRK Krka je igral v vseh mlajših kategorijah, v dresu prve ekipe pa je prvič zaigral že v sezoni 2011/12. Od takrat je za člansko vrsto kluba iz Novega mesta dosegel 587 zadetkov. S soigralci je ob pričetku letošnje sezone postal slovenski Superpokalni prvak, Novomeščani pa so si letos priborili tudi nastop na zaključnem turnirju Pokala Slovenije. Okleščen je bil tudi član izbrane vrste Slovenije, prvič je bil na reprezentančne priprave vpoklican oktobra 2017.
 
“Zelo sem vesel, da sem podpisal pogodbo s klubom kot je Gorenje Velenje. Mnenja sem, da so trenutno, oziroma v letošnji sezoni, drugi najboljši klub v Sloveniji. Na začetku bo vse skupaj zame zelo novo. V klubu, v katerem trenutno igram, sem navajen neke rutine, tukaj rokomet igram že petnajst let. V Velenju se bo zame vse začelo znova, neka nova preizkušnja. Sicer pa večino fantov že poznam in upam ter verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo in bomo skupaj parirali najboljšim klubom v Sloveniji.”
 
Komentarji