Grobelnik in Logar še naprej na kaljenju

Velenjska rokometna šola velja za eno izmed boljših v Sloveniji. In to tudi dokazujejo. A ker se za vse mlade igralce ne najde prostora v prvi ekipi RK Gorenje Velenje Tako Velenjčani veliko svojih igralcev v želji po igranju in nabiranju izkušenj v Ligi NLB pošiljajo po drugih prvoligaških klubih. Tako bosta kot igralca Velenja v prihodnji sezoni posojena Tilen Grobelnik in Luka Logar. Prvi bo že tretjo sezono zapored igral za Slovenj Gradec, drugi pa drugo sezono v Kopru.


Enaindvajset letni Tilen Grobelnik je v zadnji sezoni za Slovenj Gradec na 26 tekmah dosegel 48 golov. Skupno je v dveh sezonah, ki jih je preživel na Koroškem na na 43 tekmah dosegel 75 zadetkov. Zagotovo pozitivna novica tako za Grobelnika kot za Slovenj Gradec, kjer bodo lahko nadaljevali sodelovanje in tako pomagali pri nadaljevanju kariere mladega Tilna Grobelnika.

Prav tako bo vratar Luka Logar, ki bo čez dober mesec dopolnil 21 let že tretjo sezono posojen s strani Velenja. Sezono 2019/2020 je preživel v Izoli, kjer je zaigral na 18 tekmah, lansko sezono pa je preživel v Kopru. Pri Koprčanih je priložnost dobil na 20 tekmah in dosegel tudi en gol.

FOTO: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji